23 februari 2016

Haarlem Wijn

…in een nieuw jasje
De vijfde editie van Haarlem Wijn is op een andere plek dan de eerdere edities. Niet meer in de Bavo kerk maar in het sfeervolle Seinwezen. Haarlem Wijn is hierdoor kleiner, persoonlijker en exclusiever.

Uniek wijnoverzicht
In nauwe samenwerking met de top sommeliers van Sommos bieden we je een ruim en exclusief assortiment aan. In vier uur tijd krijg je een goed overzicht van alles wat Somm en Sommos op wijngebied te bieden hebben.

The Battle – Sommelier vs Somm advies app
Ervaar zelf wie jou beter adviseert; de sommelier van Sommos of de app van Somm. In een heuse boxring neemt het slimme algoritme van Somm het op tegen sommeliers van verschillende top restaurants uit Haarlem.

Wijn proeven

Wijnbar
Klaar met proeven of wil je gewoon genieten van de wijnen bestel dan je favoriete wijn bij de wijnbar. De Somm app of een sommelier adviseert je met liefde over welke wijnen het best bij jouw smaak passen. Wijn kun je per half of heel glas bestellen en betalen met wijnmuntjes.

Wijn-Spijs combinaties
Geniet van verschillende perfecte wijn-spijs combinaties die de sommeliers samen met Pip van Pip-catering voor je hebben samengesteld. Voor €15 kun je deelnemen aan één van de proefsessies. Je krijgt dan drie hapjes met bijpassende wijn en uitleg over de wijn en de smaakcombinatie van een sommelier.

Foodbar
Kies uit verschillende gerechtjes van Pip. Je kunt deze tegen betaling van muntjes bestellen bij de foodbar. We adviseren u graag over bijpassende wijn.

 

Locatie en tijdstip

Het Seinwezen in Haarlem.
De wijnproeverij is op zondag 10 december van 15:00 – 19:00.

Kaarten kopen
Voor € 15 krijg je een speciaal Haarlem Wijn 2017 wijnglas en 2 wijnmunten. Het aantal kaarten is beperkt, wees er dus snel bij. Klik hier voor de kaartverkoop ->
Bestel daar meteen ook je ticket voor één van de wijn-spijs proefsessies.

 

Vele wijnliefhebbers gingen u voor
We hebben een sfeerimpressie gemaakt voor iedereen die er vorig jaar bij was of niet (weet je wat je hebt gemist).

Klik hier voor de sfeervideo

Bestellen
De kans is heel groot dat je een wijn zult proeven die je heel erg lekker vindt en wilt hebben voor thuis. Alle  Haarlem Wijn wijnen zijn uiteraard ook meteen te bestellen voor thuis. Bestelde wijnen bezorgen we gratis binnen een week. De wijn is via de app of direct op Haarlem Wijn te bestellen.
Somm is te downloaden via de App Store. U kunt alle wijnen bekijken, beoordelen en bestellen.

 

Geef je op voor de nieuwsbrief of like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven.